Mreže poslovna aplikacija podrum

Objavljeno 18. 12. 2013 | autor Matija

0

Kakav je potencijal interne komunikacije?


Interna komunikacija i radno okruženje vrlo su važni djelatnicima svake organizacije. No, u ovom tekstu otkrivamo vam potencijal sustava interne komunikacije u drugim domenama – koji bi vam mogao biti koristan.

Sustav za internu komunikaciju može poboljšati imidž i reputaciju poduzeća, odnosno ponuditi nove instrumente za jačanje percepcije poduzeća u javnosti. Tko je bolji od samih zaposlenika u predstavljanju kako i što rade, te kako se povratne informacije korisnika koriste u poboljšanju proizvoda ili usluge?

Entuzijazam, vještine i kvalitete pojedinca često su sakriveni u životopisu i lako mogu ostati neprimijećeni prilikom stručne tradicionalne procjene. Uvidom u internu komunikaciju ove prepreke nestaju – i svaki zaposlenik ima mogućnost izraziti svoje mišljenje i ideje, te iskoristiti talent kako bi se organizacija poboljšala.

Sustav za internu komunikaciju nudi mnoštvo resursa za definiranje vrijednosti i organizacijske kulture poduzeća. Organizacijska kultura „živi“ među djelatnicima, te oni postaju nosioci vrijednosti poduzeća. Interna poslovna društvena mreža omogućuje da poslovni profili i različiti osobni interesi postanu zajednički. Tako nastaje protok ideja, projekata i inicijativa koji bi inače bile nezamislivi.

Mogućnost razmjene znanja, dokumenata, iskustva predstavlja ogromnu uštedu u resursima poput vremena i novca, a sustav interne komunikacije povećava produktivnost i ekonomske rezultate tvrtke.


Tagovi: , , , , , ,


O autoruComments are closed.

Natrag na vrh ↑