Podrum Podrum-login

Objavljeno 12. 11. 2013 | autor Petra

Podrum je online i dostupan za probno korištenje


Podrum je online i dostupan je potencijalnim klijentima za probno korištenje bez naknade.

Podrum je predstavnik nove generacije poslovnih aplikacija. Osmišljen je i razvijen zbog problema koji su primijećeni u srednje velikim i velikim organizacijama – komunikacija zaposlenika nije dovoljno dobra, previše vremena troši se na slanje e-maila, telefonske pozive i papirologiju, a informacije i znanje razmijenjeni u istima najčešće ostaju izolirani i nedostupni drugim zaposlenicima. Organizacija zaposlenika u grupe i timove te njihova suradnja odvijaju se na zastarjeli način koji nije prilagođen novim tehnologijama, rješenjima i načinu razmjene informacija, a svijest o svakodnevnim aktivnostima i smjeru u kojem se organizacija kreće nije dovoljno prisutna.

U samo dva dana u svijetu se stvori količina informacija jednaka količini stvorenoj od početka ljudske civilizacije do 2003. godine.

- Eric Schmidt, izvršni direktor Googlea (2012.)

Podrum je web aplikacija koja predstavlja virtualni prostor za suradnju kojem je moguće pristupiti s bilo kojeg uređaja (stolno računalo, prijenosno računalo, tablet, pametni telefon) koji ima pristup internetu, bez obzira na to gdje se nalazite. Zbog svoje mrežne strukture i društvenog grafa, Podrum spada u kategoriju poslovnih društvenih mreža.

Klasični intranet više nije dovoljan kako bi se prave informacije dovele pred prave ljude u pravo vrijeme. Prilagodljivost na vanjske i unutarnje promjene, prepoznavanje potencijala pojedinaca i organizacijsko učenje samo su dio izazova kojima smo pristupili razvojem Podruma.

Ukoliko želite isprobati ovu aplikaciju, obratite se na info(at)podrum.hr

Članak o Podrumu možete pročitati i na portalu Zimo.O autoruNatrag na vrh ↑