Podrum rsz_suradnja-mindmap1_620-350

Objavljeno 14. 11. 2013 | autor Petra

0

Što je Podrum?


Podrum je predstavnik nove generacije poslovnih aplikacija. Osmišljen je i razvijen zbog problema koji su primijećeni u srednje velikim i velikim organizacijama – komunikacija zaposlenika nije dovoljno dobra, previše vremena troši se na slanje e-maila, telefonske pozive i papirologiju, a informacije i znanje razmijenjeni u istima najčešće ostaju izolirani i nedostupni drugim zaposlenicima. Organizacija zaposlenika u grupe i timove te njihova suradnja odvijaju se na zastarjeli način koji nije prilagođen novim tehnologijama, rješenjima i načinu razmjene informacija, a svijest o svakodnevnim aktivnostima i smjeru u kojem se organizacija kreće nije dovoljno prisutna.

Klasični intranet više nije dovoljan kako bi se prave informacije dovele pred prave ljude u pravo vrijeme. Mrežna struktura i društveni graf implementirani u Podrumu omogućuju upravo to. Snažno pretraživanje ugrađeno u Podrum omogućuje pronalazak bilo koje informacije, bez obzira gdje i kada je ona kreirana. Kao središnje mjesto komunikacije i prikaza poslovnih aktivnosti u organizaciji, Podrum postaje izvor ideja i baza znanja organizacije kojima doprinosi svaki član.

Podrum je web aplikacija koja predstavlja virtualni prostor za suradnju kojem je moguće pristupiti s bilo kojeg uređaja (stolno računalo, prijenosno računalo, tablet, pametni telefon) koji ima pristup internetu, bez obzira na to gdje se nalazite. Zbog svoje mrežne strukture i društvenog grafa, Podrum spada u kategoriju poslovnih društvenih mreža, a poslovne aplikacije koje se oslanjaju na njega svakodnevne zadatke i aktivnosti čine efikasnijima i ugodnijima.


Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


O autoruComments are closed.

Natrag na vrh ↑