Podrum osvojio drugo mjesto na startup natjecanju Voogle konferencije


Podrum, poslovna web aplikacija za organizaciju komunikacije i suradnje u poduzeću, sudjelovao je na startup natjecanju Voogle konferencije i u konkurenciji sedam startup projekata osvojio drugo mjesto. Prvo mjesto osvojio je tim koji stoji iza aplikacije Croatia Rescue, a na trećem mjestu prema odluci žirija nalazi se Homzzer.

Konferencija se održala 2. travnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, u organizaciji Tehnološkog parka Varaždin, lokalnih partnera Mediatrend i Varaždinskog obrtničkog portala, te partnera na EU projektima DanubePie i Europske poduzetničke mreže. Voogle konferencija okupila je sudionike iz 10 zemalja Europe i posjetiteljima, kojih se okupilo oko 250, pružila zanimljiv,koristan, pa čak i zabavan sadržaj.

Ovogodišnja Voogle konferencija bila nam je vrlo korisno i ugodno iskustvo – prisustvovali smo zanimljivim i inspirirajućim prezentacijama i panel raspravama koje su održali neki od vodećih stručnjaka iz potpore poduzetništvu, IT biznisa, eko dizajna, marketinga i srodnih poduzetničkih područja.

Savjeti i preporuke žirija i investitora korisna su povratna informacija koju ćemo svakako uzeti u obzir u daljnjem razvijanju Podruma, kao i prilikom predstavljanja na tržištu i potencijalnim klijentima.

Dodatne informacije i novosti vezane uz Voogle konferenciju 2014 mogu se pronaći putem službene web stranice konferencije conf.voogle.com.hr te FacebookTwitter i Youtube kanala.

Za sva pitanja u vezi Podruma ili za probno korištenje aplikacije u trajanju od 30 dana bez naknade javite se na info@podrum.hr


Tagovi: , , , , , , , , , , ,


O autoruComments are closed.

Natrag na vrh ↑