Podrum startit fest mini seedcamp belgrade podrum pitch

Objavljeno 20. 05. 2014 | autor Matija

0

Podrum sudjelovao na Mini Seedcampu u Beogradu


Seedcamp, program s najviše povezanih međunarodnih seed investitora u svijetu i vodeći europski program mikro-seed investicija i mentora u razvoju poslovanja, 17. i 18. svibnja u Beogradu je organizirao Mini Seedcamp događaj s ciljem da se ubrzaju lokalne startup tvrtke kroz radionice, tečajeve, networking i neposredne povratne informacije investitora iz cijelog svijeta.

Mini Seedcamp Belgrade 2014 održao se u sklopu Startit Festa, a Podrum je kao jedini projekt izvan lokalne srpske startup scene sudjelovao u ovom dvodnevnom intenzivnom i veoma korisnom programu.

startit1 startit2

Iako smo se u Beogradu nalazili za vrijeme velikih poplava koje su zadesile gradove i sela u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj (kako pomoći žrtvama poplave u ove tri države pročitajte ovdje), organizacija cijele konferencije bila je izvrsna, a sama konferencija ispunjena zanimljivim predavanjima, panelima, hackatonima i startup natjecanjima (fotografije sa Startit Festa pogledajte ovdje).

Na Mini Seedcamp Belgrade sudjelovalo je dvanaest timova, a Podrum je svojim predstavljanjem i pitchem ostavio vrlo dobar dojam na mentora (Carlos Eduardo Espinal), investitore u komisiji, ali i na same timove koji su zajedno s nama sudjelovali na ovom iznimnom događaju i koje ovim putem pozdravljamo i želimo im sreću u daljnjem razvoju njihovih projekata.

Mini Seedcamp Belgrade održao se u Kraljevskoj palači (Beli dvor) pod pokroviteljstvom srpske kraljevske obitelji, koji su istaknuli da je ovo značajan događaj i inicijativa za razvoj srpske startup, poduzetničke i IT zajednice.

Drago nam je što smo na takvom događaju predstavili projekt iz Hrvatske i upoznali zanimljive i uspješne ljude s kojima djelimo vrijednosti i viziju razvoja lokalne IT zajednice.

startit3 startit4 startit5 startit6 startit7


Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


O autoru



Comments are closed.

Natrag na vrh ↑