Blog

Objavljeno 05. 05. 2014 | autor Matija

0

Velika nadogradnja Podruma: Predstavljen Market Aplikacija


Nakon nekoliko mjeseci napornog rada, Podrum (poslovna aplikacija koja se koristi za komunikaciju i suradnju unutar organizacije) je dobio veliku nadogradnju – predstavljen je Market Aplikacija koji korisnicima Podruma donosi do sad neviđene mogućnosti.

„Ovo je korak bliže viziji koja opisuje budućnost Podruma – platforma za poslovne društvene aplikacije. Vjerujemo da su upravo poslovne društvene aplikacije nova generacija poslovnog softvera koja će podršku i inovacije u poslovanju napokon učiniti bržima i jednostavnijima – a troškove i vrijeme uvođenja ICT-a u poslovni sustav drastično smanjiti.“

Danas, kad postoji aplikacija koja komunikaciju i suradnju zaposlenika dokazano čini efikasnijom, te koja nudi više mogućnosti od primjerice intraneta i e-maila, korisnicima Podruma unutar već postavljenog i funkcionalnog sustava ponuđeno je mnogo bolje iskustvo korištenja poslovnih aplikacija i suradnje unutar organizacije.

Market Aplikacija u ovom trenutku broji deset aplikacija, no tim koji stoji iza njih nastavlja s radom na novim aplikacijama koje će redovito biti predstavljane u Podrumu.

Vrijedno je napomenuti da je instalacija svih aplikacija vrlo brza – aplikacija je spremna za korištenje nakon doslovno jednog klika. Bez obzira koliko aplikacija koristili, cijena Podruma se ne povećava – već ostaje ista.

Glavni fokus aplikacija stavljen je na CRM i projekte. Podrumov CRM donosi aktivnosti i zadatke kao posebno zanimljive novosti i funkcionalnosti, dok projekti u Podrum donose novo radno područje (slično kao grupa, ali detaljnije).

Uz Market Aplikacija, Podrum je ovom nadogradnjom doživio (i preživio J) malu (ali važnu i vrijednu) promjenu korisničkog sučelja – koja aplikaciju čini intuitivnom i jednostavnom za korištenje.

 

Podrum je prvih 30 dana besplatan za korištenje – kako bi potencijalni korisnici imali priliku provjeriti prednosti i vrijednosti koje donosi korištenje Podruma u organizaciji. Za sve dodatne informacije javite se na info@podrum.hr


Tagovi: , , , ,


O autoruComments are closed.

Natrag na vrh ↑