Naziv proizvoda

Apolitico Cabernet Franc 0,75l

Opis

Apolitico Cabernet Franc uzbudljivo je, profinjeno i kompleksno vino tamne rubinske boje. Na mirisu se osjeti sušeno bobičasto voće, višnja, papar i začinsko bilje, dok je na okusu slasno, živo, meko, s ugodnim taninima i dugim završetkom.

Intenzitet i sortna aroma cabernet franca postignuta je dozrijevanjem u barique bačvama od slavonskog hrasta i divlje trešnje.

Kategorije
Vinarija
Godina proizvodnje
2020. god.
Količina
0,75l
Alkohol
13,5% vol.
Cijena
kn 100,00
O vinariji

Odmak od tradicije, uz sve njezino poštovanje, dao nam je slobodu da poletimo. Sve što smo uzeli od tradicije je blagoslov i ohrabrenje pokojnog oca da krenemo u ovu ludu priču u koju nije nitko vjerovao, osim nas i naše obitelji. Ponekad je i nekoliko ljudi koji vjeruju u tebe dovoljno da ostvariš svoj san. Svoju ljubav prema vinogradu, grožđu i vinu odlučili smo pretvoriti u jednu od najmodernijih boutique vinarija u Slavoniji – obiteljsku vinariju 21. stoljeća koja proizvodi vina koja će redefinirati status i položaj graševine kao naše najprepoznatljivije, ali istovremeno i najpodcjenjenije vinske sorte. Uz to će pokazati i to da slavonska vina mogu napraviti još veći iskorak u vinskom svijetu Hrvatske i Europe. I bijela i crna.

Graditi vinariju bez tradicije, s puno ljubavi, ali malo iskustva, u kraju gdje svi prave vino uglavnom za svoje potrebe, u vinogorju koje je gotovo nepoznato u Hrvatskoj – to mogu samo luđaci. Slažemo se. Ali… Probajte najbolju graševinu u Hrvatskoj pa pričajte o ludosti. Našu graševinu. Nađite bolji rosé od našeg… Crna vina ne daju dobre rezultate u amforama? Možda. Ako niste probali našu kupažu crnih sorti iz amfore. Desertna vina nećemo ni spominjati. Posjetite nas, probajte ih pa zaključite sami.

Slični proizvodi