Naziv proizvoda

La Bulle Rose 0,75l

Opis

Ružićasti Extra Sec pjenušac proizveden klasičnom metodom druge fermentacije u boci od crnog pinota i portugisca.

Privlačne je boje lososova mesa, a mjehurići su sitni i dugo se izdižu s dna čaše. Miris isprva nudi tamnije voće tipično za portugizac, ubrzo se pojave maline, a poslije i jagode, koje donosi crni pinot.

Osvježavajućeg je okusa, ostatak prirodnog šećera daje mu više punoće nego slasti. Traži čašu za pjenušac koja se pri vrhu sužava, kakve koriste u Champagnei za kušanja, a pristaje uz poljubac za dobro jutro u intimnom društvu, sir i vrhnje s ne previše dimljenim narescima i puno povrća, ili nezaslađeno jagodičasto i crveno bobičasto voće, proljetne deserte s prozračnim voćnim kremama pa i savijaču od višanja bez šećera s finim sladoledom od vanilije.

Kategorije
Vinarija
Godina proizvodnje
Količina
0,75L
Alkohol
Cijena
kn 105,00

1 na zalihi

O vinariji

Svoj život posvetili smo proizvodnji vrhunskog vina kako bi zadovoljili najzahtjevnija i najistančanija nepca. Proizvodnja vina nije običan posao. U njega je uloženo puno ljubavi, truda i rada kako bi baš svaka kapljica bila dovedena do savršenstva, u punom smislu te riječi.

Tradicija vinogradarstva naše obitelji seže daleko u povijest. U samim počecima zasnivala se na starim domicilnim sortama, a uzgojni oblik bio je "starohrvatski, uz kolac". Praćenjem i uvođenjem novih tehnologija i trendova obnavljaju se stari nasadi i uvode se nove, introducirane sorte. Tako su početkom 90-tih godina stari vinogradi zamijenjeni sortama koje se i danas uzgajaju na gospodarstvu. Jedni smo od prvih gospodarstava Plešivičkog kraja koji nedugo zatim pune prve boce vina pod vlastitom etiketom i oznakom kontroliranog zemljopisnog podrijetla.

Predan rad, ogromno iskustvo stjecano godinama, inovativnost i stručno usavršavanje rezultirali su i mnogobrojnim medaljama, nagradama i priznanjima na ocjenjivanjima unutar udruge vinara, kao i na državnoj razini.

Slični proizvodi