Naziv proizvoda

Malvazija Istarska Barrique 0,75

Opis

Suho kvalitetno vino,izuzetno strukturirano. Dobiva se dužom maceracijom na komini kako bi ekstrahirali sve arome pokožice koje je vrijedno bogatstvo za takav stil vina. Naknadnim odležavanjem u posebnim bačvama od slavonskog hrasta od 250 litara u razdoblju od 6 do 12 mjeseci na vlastitim kvascima vino poprima potpunu drugu konturu. Miris zrelog voća sa notama vanilije i karamela. Okus Malvazije barrique je pun, intenzivan. Na nepcu dolaze do izražaja arome kasnije berbe (tercijarne arome) ,note hrasta, čokolade i mliječnih detalja. Vino izraženijeg karaktera koji iznenadi lakoćom ispijanja.

Kategorije
Vinarija
Godina proizvodnje
2018
Količina
0,75L
Alkohol
12,5 – 13,5%
Cijena
kn 13,00

2 na zalihi

O vinariji

Vino je projekt koji je započela priroda, a dovršio ga je čovjek.
Nadmorska visina u rasponu od 200 do 350 metara, osunčani blago brdoviti pejzaž, flišna zemlja i mikroklima čine jednu cjelinu gdje stvorimo preduvjete da loza daje najbolje od sebe.
Na ovakvoj nadmorskoj visini temperatura i struktura tla u savršenoj su ravnoteži. Ručnom berbom grožđa osiguravamo da se samo najkvalitetniji plod pretvori u vino.
Cijeli proces, od uzgoja grožđa do proizvodnje vina, odvija se pod budnim okom enologa Patrika Sinkovića koji je stvorio preduvjete za stalnu i prepoznatljivu kvalitetu.

Slični proizvodi