Naziv proizvoda

Medovača 25% vol

Opis

Liker od meda.Tradicionalni istarski napitak. Dobiva se hladnom tehnologijom miješanja hrvatskog kvalitetnog meda sa istarskom komovicom pri čemu med zadržava svoja prirodna svojstva i arome. Medovaču karakterizira veliki udio meda u rakiji, bez dodatka šećera. Zlatnožute je boje uz izraženi miris meda i specifičnu prirodnu slast. Liker koji se oduvijek nudi u znak dobrodošlice kao aperitiv ali i kao
digestiv. Medovaču je najbolje konzumirati rashlađenu blizu točke ledišta ili je jednostavno poslužiti u rashlađenoj čaši.

Kategorije
Proizvođač
Godina proizvodnje
Količina
1L
Alkohol
25,0%
Cijena
kn 14,23

2 na zalihi

O proizvođaču

Vino je projekt koji je započela priroda, a dovršio ga je čovjek.
Nadmorska visina u rasponu od 200 do 350 metara, osunčani blago brdoviti pejzaž, flišna zemlja i mikroklima čine jednu cjelinu gdje stvorimo preduvjete da loza daje najbolje od sebe.
Na ovakvoj nadmorskoj visini temperatura i struktura tla u savršenoj su ravnoteži. Ručnom berbom grožđa osiguravamo da se samo najkvalitetniji plod pretvori u vino.
Cijeli proces, od uzgoja grožđa do proizvodnje vina, odvija se pod budnim okom enologa Patrika Sinkovića koji je stvorio preduvjete za stalnu i prepoznatljivu kvalitetu.

Slični proizvodi