Naziv proizvoda

Muškat ruža poluslatka 0,50l

Opis

Kvalitetno poluslatko ružičasto vino sa ostatkom šećera. Proizvedeno od sorte grožđa Muškat ruža (porečki muškat). Vino nježnog cvjetnog mirisa koje podsjeća na cvjetove divlje ruže. Muškat ruža daje prilično jako vino, puna i blago kisela okusa. Boja mu varira od svijetlocrvene do rubin crvene, a fini, izraženo muškatni miris vrlo je kompleksan, cvjetno-voćni s prevladavajućim nenametljivim mirisom ruže. Puni sklad postiže uz određeni zaostatak šećera jer fina i ugodna cvjetno-voćna aroma traži mekan i zaokružen okus. Zbog karakteristike jednospolnosti samog cvijeta, ponekad ga uopće nema. Svrstavamo ga u vrlo kvalitetna i rijetka vina

Kategorije
Vinarija
Godina proizvodnje
2020
Količina
0,50L
Alkohol
10,0 – 13,0%
Cijena
kn 9,75

Nema na zalihi

O vinariji

Vino je projekt koji je započela priroda, a dovršio ga je čovjek.
Nadmorska visina u rasponu od 200 do 350 metara, osunčani blago brdoviti pejzaž, flišna zemlja i mikroklima čine jednu cjelinu gdje stvorimo preduvjete da loza daje najbolje od sebe.
Na ovakvoj nadmorskoj visini temperatura i struktura tla u savršenoj su ravnoteži. Ručnom berbom grožđa osiguravamo da se samo najkvalitetniji plod pretvori u vino.
Cijeli proces, od uzgoja grožđa do proizvodnje vina, odvija se pod budnim okom enologa Patrika Sinkovića koji je stvorio preduvjete za stalnu i prepoznatljivu kvalitetu.

Slični proizvodi