Naziv proizvoda

Perla-komovica 40,5% vol

Opis

Jako alkoholno piće. Čista rakija komovica dobivena je direktno iz dropa Malvazije istarske. Cijeli proces proizvodnje vrhunske komovice kreće iz komine koja se prepušta fermentaciji čime započinje proces alkoholnog vrenja. Nakon vrenja ,koji uobičajeno traje do dva tjedna, pristupa se pažljivoj destilaciji. Tradicionalno se proizvodi u malim bakrenim kotlovima do 200 litara što rakiji daje posebnu i specifičnu aromu. Završna faza dobivanja kvalitetne komovice je hladna stabilizacija i dozrijevanje rakije koje se odvija u razdoblju od dva mjeseca prije samog flaširanja. Dozrijevanje doprinosi zaokruživanju cijelokupnih aroma kako bi dobili komovicu visoke čistoće poput bisera, otuda i naš naziv Pérla.

Kategorije
Proizvođač
Godina proizvodnje
Količina
1L
Alkohol
40,5%
Cijena
kn 14,23

3 na zalihi

O proizvođaču

Vino je projekt koji je započela priroda, a dovršio ga je čovjek.
Nadmorska visina u rasponu od 200 do 350 metara, osunčani blago brdoviti pejzaž, flišna zemlja i mikroklima čine jednu cjelinu gdje stvorimo preduvjete da loza daje najbolje od sebe.
Na ovakvoj nadmorskoj visini temperatura i struktura tla u savršenoj su ravnoteži. Ručnom berbom grožđa osiguravamo da se samo najkvalitetniji plod pretvori u vino.
Cijeli proces, od uzgoja grožđa do proizvodnje vina, odvija se pod budnim okom enologa Patrika Sinkovića koji je stvorio preduvjete za stalnu i prepoznatljivu kvalitetu.

Slični proizvodi